MDРУEN

Unii absolvenți ai Facultății de Psihologie

 
Într-o lume dominată de viteză și planificare, de goana după avere și onoruri și de falsele rețete pentru fericire, absolvenții Facultății de Psihologie și Asistență Socială  au reușit să-și afle armonia.
 
Mulți sunt cei care astăzi se bucură de un nume și de success în domeniul dat, iată doar câțiva din miile de absolvenți ai facultății noastre:
 
 
Ludmila Iacubovschi - una din absolventele facultății noastre cu 10 pe linie, se dezvoltă profesional, este recunoscută de către angajatori și specialiști ca un bun profesionalist în psihologia pediatrică, iar în prezent copiii plasați în cadrul Asociației Împotriva Violenței în Familie „Casa Mărioarei”, unde Ludmila își desfășoară activitatea, o numesc „Mama”, din dragoste și respect pentru devotamentul ei ca psiholog. 
Veronica Bobeica, o altă absolventă care încă de pe băncile facultății a reușit să-și croiască un drum spre culmile succesului. Veronica în prezent este manager pe resurse umane și psiholog.
Viorica Codreanu, fire perseverentă și ambițioasă, își desfășoară activitatea în cadrul Direcției pentru Protecția Dreptului Copilului ca Psihopedagog organizator pe probleme sociale.
 
Protoiereul Ştefan Rîmbu, este Președintele Sectorului Eparhial Relații Culturale din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni. Absolvent al Ciclului II cu domeniul de profesionaizare Psihologia Muncii și Organizatională , a ales psihologia înțelegându-i importanța majoră și necesitatea în parcursul său pastoral.
 
Kiril Patraniche, absolvent licență și masterat al Facultății de Psihologie și Asistență Socială USEM, își continuă studiile de doctorat la Barcelona și activează în domeniu în Spania.
Kiril e dovada clară că cu o diploma USEM la activ, visul european este mai aproape
Manea Nela - profesoara care îi învață psihologie pe români. Activează ca psiholog clinician în cabinetul individual de psihologie și psihoterapie din Contanța, România. 
 
 

Student

Linie fierbinte

Anticamera USEM

+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@yahoo.com

De unde ați aflat despre USEM?

Toate știrile

Știri

Adresați o întrebare